Homenatge al segon aniversari dels nostres «Apaga y Vámonos»

4 junio 2019

Els afterworks són una de les tendències amb més força en el món laboral. Ho sabíem i per això volíem anar encara més lluny. Volíem ser aquest lloc on poguessis quedar amb els teus amics després del treball, o amb els companys de l’oficina, i oferir una experiència 360 graus. Aquest lloc en el qual no només hi hagués música en directe, sinó que també estigués decorat sota una temàtica concreta. Aquest lloc on tant l’oferta gastronòmica com les seves begudes respiressin el mateix llenguatge per a crear una atmosfera a la qual poguéssiu assistir tots els dijous a partir de les 19h.

apaga y vamonos chichalimona

Volíem la mateixa essència pel món online. «Apaga y Vámonos» traspassa totes les barreres per a endinsar-se també en la dimensió digital. Des d’esdeveniments a Facebook fins a animacions que viuen a Instagram Stories, tot sota un mateix concepte. Tot sota una mateixa temàtica que va canviant tots els mesos complint un estil per blocs de comunicació.

Però comencem pel principi: maig de 2017. Vam voler fugir de la paraula “afterwork” i per això els hi diem “Apaga y Vámonos”. Vam voler transportar el Chicha a un altre univers per celebrar l’arribada de l’estiu, i vam tenir la primera temàtica clara: Mexican Chicha. Va haver-hi mezcal per a tots, tapes mexicanes, i Passeig de Sant Joan es va omplir de mariachis per a celebrar-ho. Un èxit.

chichalimona apaga y vamonos

Després les temàtiques van anar canviant, i el Chicha s’adaptava camaleònicament al que ens proposéssim. El següent mes va ser Cocktail and fish, després va arribar Caribbean Chicha i així successivament ens vam anar mimetitzant amb la contemporaneïtat i als contextos que ens envoltaven i que ens venia de gust celebrar.

I així han passat ja dos anys. Dues temporades des d’aquell primer «Apaga y Vámonos» que començàvem amb nervis però amb molta il·lusió. I no ha pogut ser millor. S’ha convertit en la festa que esperem setmana rere setmana, i hem consolidat ja unes temàtiques anuals fixes que sabem que funcionen. Ens hem adonat que podem seguir un cicle en el qual cada mes tingui la seva pròpia festa.

chichalimona apyva

Els «Apaga y Vámonos» viuen en tots dos locals a través de l’oferta gastronòmica i la decoració, perquè per a molts els dijous sempre seran «juernes».

apyva chichalimona