El nou Chichalimoná, #ChichalimonáOlimpic

25 enero 2019

Pròleg
A tots els equips cadascú aporta el que millor sap fer, i això és el que pretenem ara i sempre. Per poder créixer i seguir aprenent a diari, volem anar de la mà dels que ens fan millorar, dels que arriben on nosaltres no arribem. Volem arribar més lluny, amb cap, tenacitat i treball, en equip!

Capítol 1.
Ens ha arribat una oportunitat, un repte gens fàcil. Una proposta de hostel premium obre a la ciutat. Un hostel amb personalitat, essència i ganes de fer bé les coses. A un edifici mític, a un carrer de la platja i a una zona on tot està per explotar: Avinguda Icària. Un barri, l’Olímpic, amb una nostàlgia molt Barcelona ’92 i amb un potencial que no té límits.

unite hostel chichalimona olimpic

Capítol 2.
Es tracta del Unite Hostel. Compartim valors i filosofia. Ens repten a presentar-nos per ser el seu company en restauració. Doncs som-hi! Comencem l’aventura amb mesos de converses i presentacions, compartint idees en veu alta del que podria ser el nostre segon Chichalimoná. Tot amb nervis del que pugui passar. Seguim amb converses, tenim afinitat. L’equip que hi ha al darrere del Unite Hostel és pro, ho tenen tot molt clar i volen fer bé les coses. Més converses. Venen sovint al Chichalimoná. Sembla que ens anem agradant mútuament!

Capítol 3.
No ens ho creiem, arribem a la final! Som els escollits! El premi? Ser el restaurant que els acompanyarà tots els dies a totes hores. Fent cantonada, serem el lloc dels esmorzars, els brunch, els menús de migdia o els sopars especials. No només per als clients, sinó també estarem oberts al barri i a viatgers de l’univers, yoguis i esportistes de la zona. Obert als fans de la platja, i sobretot, als fans del Chichalimoná.

Capítol 4.
Això és un no parar. Mesos de feina, emoció, plànols, parets, obres i moltes idees sobre la taula. El resultat? Mateixa carta, menú i còctels que al Chichalimoná de sempre. Són germans, però no bessons. L’essència és la mateixa però és cert que els barris et fan, i els veïns et construeixen. Així que allà serem més “platja”, i no tancarem els dilluns!

Capítol 5.
Al hostel hi passaran moltes coses (només et diem que tenen un coworking obert al públic, un estudi de radio amb sessions de DJ i una sala de yoga!).
A la platja hi passa de tot, i a l’Avinguda Icària moltes coses estan a punt de passar. Així que volem ser part de tot això. Informarem aviat a les nostres xarxes, com és costum.

Capítol 6
A partir d’aquí, segueix la teva pròpia aventura. Vine al nou #ChichalimonáOlimpic i completa el final de la història.

Epíleg
Estem molt emocionats d’anunciar el nostre segon Chichalimoná (Què fort! Quines ganes! Quins nervis! Quina il·lusió!). Créixer espanta i no ès fàcil, però les coses difícils enriqueixen. Créixer de la mà d’altres és la millor manera de progressar. Quan vàrem tenir l’oportunitat de créixer al costat d’un agent clau a la ciutat, amb experiència i amb una mirada de futur molt clara, també ho vam veure clar. Gràcies, Unite Hostel per confiar en nosaltres!