Els dijous celebrem les cerveses artesanes #beerparacreer

10 octubre 2018

Octubre és el mes de la cervesa. Això ho sabem aquí, a Munich i a la Xina. Es diu que tot va començar a l’Alemanya de 1810 amb el matrimoni entre el Príncep Luis I de Baviera i Teresa de Sajonia. Van encarregar quilos i quilos del millor ordi i la festa de cervesa va durar 6 dies i 6 nits. Més de 200 anys després, no ens enganyem: l’origen ens dóna més aviat igual, l’important és fer-li honor a la cervesa artesanal, tal i com mereix. Al Chicha no anàvem a ser menys, per això aquest mes tenim els dijous de “Apaga y Vámonos, Beer para creer”.

La idea consisteix en que pugueu acostar-vos a provar totes les cerveses artesanes de la nostra carta. Rosses, brunes, Session Ipa, Stout… infinits noms i varietats possibles perquè afineu més (encara) el vostre paladar cerveser. Aquest dia de la setmana us oferim una oferta especial perquè les combineu amb tapes, platets, música i bon ambient amb gust a dijous. I a cap de setmana.

La cervesa artesanal està de moda i ens agrada que ho estigui. Simbolitza a la perfecció la filosofia del Chicha: producte de proximitat, ecològic i el més artesanal possible. Podem dir que el Chichatambé és cervesa artesana. I, com ja sospiteu per la nostra carta, direm que el Chicha també és moviment i temporalitat. Com volem que la nostra cervesa també ho sigui, hem optat per oferir-vos-la amb la següent estratègia: punxem un barril fins que s’acabi i després toca canviar de marca i de país d’origen. Creu i ratlla: a per una altra cervesa.

Perquè existeixen infinites marques i tipologies diferents, i la gent cada dia les coneix més. Així que, d’aquesta manera, nosaltres hem volgut proveir aquesta necessitat. Actualment, la nostra cervesa de barril és “The Basqueland”: una Session del País Basc, suau i aromàtica. Però només ho serà fins que s’acabi, després anirem a per una altra. El proper torn serà per a Monsieur Vélo Indian Pale Ale. Així assegurem que els nostres clients puguin beure de tot.

Igual que passa amb la nostra carta en constant moviment, el mateix ocorrerà amb les marques de cervesa. Volem que hi hagi rotació, fluïdesa i canvi. La intenció serà agafar una caixa de cada tipologia o marca, i quan aquestes s’acabin, canviar-les de la mateixa forma que canviem els barrils. I tandebo s’acabin ràpid i puguem tenir molta rotació i molts canvis. Això ja depèn de vosaltres.

Què dieu, octubre si, cervesa artesana si, #Beerparacreer si?