6 motius per prendre un vermut al MACBA Cafè Chichalimoná

5 noviembre 2019

L’aventura del Macba Cafè Chichalimoná va començar al juliol de 2019. Amb una oferta gastronòmica que cobreix tots els horaris del dia. Un espai que vol ser una mescla d’oci, gastronomia i art perquè els veïns del barri, els turistes que visiten el museu, els treballadors del MACBA, o qualsevol que passada per Plaça dels Àngels tingui un lloc en el qual desconnectar, relaxar-se, menjar bé i gaudir d’activitats culturals.

En aquest post et donem 6 motius per a prendre’t un vermut, un cafè, un suc natural, un vi o un cocktail acompanyat d’unes tapes en el MACBA Cafè Chichalimoná. Comencem?

1 – Els Afterworks dels dimecres es diuen Les Soirées

Tots els dimecres de 19h a 23h aniran acompanyats de la música dels nostres DJ Salvadiscos, que ens delectaran amb una selecció musical com sempre exquisida. Sota el lema ‘Vinils, Wild Drinks & Tapas’, Les Soirées es volen consolidar com la festa de les tardes dels dimecres al centre de Barcelona. Qui no corre vola, de 19h a 20h 2×1 en vermuts i canyes.

2 – La terrassa del MACBA Cafè Chichalimoná ja és una realitat

Ara ja pots gaudir del sol de tardor a la nostra terrassa, mentre observes espectacles espontanis i acrobàcies de skaters experimentats. També t’entretindràs veient passar a personatges variats de tots els estils. Gaudir de la nostra oferta gastronòmica ja és possible a la fresca, des del cor del centre de la ciutat i és que hi ha qui diu que els vermuts a l’aire lliure tenen més bon gust.

3 – Els dissabtes del MACBA 

Tots els dissabtes a partir de les 16h, visita les exposicions i coneix-les més a fons de la mà dels artistes; a més, deixa’t sorprendre amb les propostes destacades de l’últim dissabte de cada mes. Gaudeix de l’art contemporani gratuïtament gràcies a Uniqlo. T’esperem abans o després de visitar el museu amb els nostres cocktails especials d’autor, vins, vermuts, cerveses, sucs naturals, cafè o infusions.

4 – Tallers en família

El MACBA ofereix activitats dirigides a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys els diumenges de 11.30h a 13h. Es porten a terme a les mateixes sales del museu. El preu és de 3€ per participant (tant adults com nens). L’activitat és gratuïta amb carnet de Família o Amic. Hem preparat un menú especial per als més petits:

– Kids burgers amb guacamole i nachos
-Kids bikinis amb patates al forn
-Hummus amb crudités
-Pancake amb xocolata desfeta
-Pastissos variats
-Sucs variats o refrescos

5 – Visitar la llibreria LAIE 

La llibreria i botiga especialitzada en art contemporani del MACBA és un espai ple d’objectes que et seduiran per la seva bellesa artística. Prop de 4.000 publicacions, entre llibres, revistes i catàlegs d’art. Títols en constant diàleg amb les exposicions, col·leccions i activitats del Museu, que reflecteixen la diversitat i la complexitat de la cultura i l’art actuals. La botiga ofereix també una cuidada selecció d’objectes de disseny inspirats en les obres i artistes de la Col·lecció MACBA, així com objectes de regal i peces úniques creades per dissenyadors vinculats al barri del Raval, que han estat seleccionades segons tres aspectes essencials en el treball artístic: ètica, disseny/artesania i creativitat.

6- Exposicions MACBA

Perquè cal acostumar-se a anar més al MACBA, deixar-se portar per les seves propostes artístiques, culturals i musicals. Recomanem que no et perdis les seves exposicions d’art i les pràctiques culturals contemporànies que proposen. Aquí et deixem un enllaç per si vols «fer-te amic del museu» i algunes de les expos imperdibles:

Exposició Charlotte Posenenske (fins el 8 de març 2020) : work in progress
Exposició Muestreo #3. Anti-books (fins el 7 de febrer)
Exposició. Un segle breu: Col·lecció Macba 

Et vas perdre el vídeo de la inauguració? Tot teu aquí!