Recull el teu menú a Chichalimoná Olimpic i menja-te’l on vulguis

2 julio 2019

Portal Rest és una aplicació online que ofereix la possibilitat de realitzar les teves reserves a restaurants des del mòbil. De forma senzilla i en qualsevol moment. Ara pots demanar un menú o mig menú, recollir-lo al Chichalimoná Olimpic i emportar-te’l a l’oficina, a la platja o allà on vulguis. I si el tries complet, t’emportes un 10% de descompte (inclòs ja en el preu).

portal rest vila olimpica

Perquè dóna gust poder reservar el teu menú del dia a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, estiguis on estiguis i pagant a través del teu telèfon. Dóna gust estar amb amics i decidir que el dia s’allarga i acabarà on tu vulguis. Dóna gust decidir des de l’oficina que en dues hores et prendràs un menú al costat del mar perquè el cos te’l demana. Dóna gust tenir aquest tipus de facilitats per a demanar el teu menú del dia i gaudir d’ell on i amb qui vulguis.

vila olimpica menu

Pots utilitzar l’app tant amb iOS com amb Android descarregant-te-la des d’Apple Store o Google Play. Una vegada la tinguis al teu mòbil, tindràs l’oportunitat d’accedir a codis QR promocionals, a la carta del restaurant o fins i tot consultar els horaris de cuina o informar-te sobre la composició dels seus plats. Cerca les diferents opcions del menú i els seus possibles al·lèrgens. Pagues directament des del teu mòbil i tot llest per a recollir i menjar.

Temps enrere us vàrem parlar de 6 maneres de disfrutar Barcelona amb les nostres amanides en un tupper, així que ara et donarem alguna idea renovada perquè millores el pla. Aquests són alguns dels llocs on pots gaudir del teu menú amb Portal Rest:

Parc Diagonal Mar. Igual no sabies que és el tercer parc urbà més gran de Barcelona. Segur que hi trobes un racó per posar el pareo, treure el teu menjar i relaxar-te. Està ple de fonts i també compta amb una zona infantil per si vas amb tota la família.

Zona de banys del Fòrum. Un dels nostres llocs preferits de Barcelona si busquem mar. Té tots els avantatges de la platja: àmplia zona per prendre el sol i accés a l’aigua per banyar-te. També evitaràs els desavantatges de la platja: no t’ompliràs de sorra. Per això aquest lloc compta amb totes les comoditats per menjar en ell tranquil·lament i no morir en l’intent.

Platja nudista Mar Bella. Si et vols sentir encara més lliure, també podries acostar-te fins a aquesta platja nudista i gaudir de l’autèntica desconnexió d’un dia d’estiu. Aquesta platja es va crear durant la remodelació urbanística dels Jocs Olímpics de Barcelona i a més tens al costat instal·lacions esportives per si et ve de gust jugar a vóley platja o a bàsquet.

portal rest take away